Have You Ever Felt Lonely?

Diary


…………………….

“And can you feel the love tonight”
”It is where we are”
”It’s enough for this wide-eyed wanderer”
“That we got this far”
”And can you feel the love tonight”
”How it’s laid to rest”
”It’s enough to make kings and vagabonds”
”Believe the very best”

…………………….

Can You Feel The Love Tonight

By Elton John

Petikan lirik lagu di atas seakan menyindirku…
Can you feel the love tonight….
Jawabannya singkat, NO.
Seakan-akan ada yang membisikkan kata-kata ini ke telingaku : “You have no one that love you, or to be loved by you…”
Lebih-lebih saat-saat sekarang ini… di saat teman-teman pulang kampung, mudik. Rasanya malam bukannya memberikan perasaan “loved”, dicintai, seperti yang disebutkan oleh lirik di atas. Yang ada hanya perasaan sepi… sepi… dan sepi…

“Lho, kok bisa lex? Kos-mu kan banyak orang? Kos sebesar itu kan harusnya rame?”
Mungkin seperti itu, namun keramaian tidak berarti selalu memberikan rasa nyaman di hati.

Jangankan malam hari, sekarang saja rasa sepi itu sudah terasa. Sepi, sebuah kata yang singkat, terdiri dari 4 huruf, namun dapat membuat setiap orang merasa tak berguna. Saat ini aku hanya terduduk diam di depan monitor, menulis kata-kata yang tak berarti ini, sambil mendengarkan lagu dari playlist i-Tunes ku… terkesan curhat? Maybe….

Apa lagi yang bisa kukatakan di blog ku kali ini… ide sama sekali tidak muncul… bahkan niat untuk beranjak dari tempat duduk saja kurang kuat untuk membuatnya jadi nyata. Jam 4 sore, langit mendung, seakan mendukung perasaanku saat ini…

Mungkin ada suatu lirik yang dapat membuatku merasa nyaman, yaitu ini:

………………………….

If you feel lost and on your own”
”And far from home”
”You never alone, you know”

”Just think of your friends”
”The ones who care”
”They all will be waiting there”
”With love to share“
”And your heart will lead you home”

……………………………

Your Heart Will Lead You Home

By Kenny Loggins

That song reminds me that I still have friends…. Just think of them, and your heart will lead you home, where love is all around….

“Buat yang lagi kesepian, coba putar lagu ini, bagus kok…. “


Regards,

Xander™

4 responses to this post.

  1. Posted by Dj on October 19, 2006 at 8:49 pm

    bener2 curhat bener…..

    Reply

  2. Posted by Anonymous on October 20, 2006 at 12:22 am

    i do feel lonely too sometimes
    ur not alone🙂

    Reply

  3. Posted by Xander on October 20, 2006 at 2:08 am

    @dj:
    comment lu jg bener2 mencurhat…

    @anonymous:
    do you? but who are you? hehehe… thank you anyway…

    Reply

  4. Posted by Adrian "SpHyRnA" Istani on October 20, 2006 at 9:01 pm

    loneliness? kadang2 ada waktu g kesepian sendiri.. dunno why.. it just came and then went away.. period LOL.. well i guess i don’t really need any reason to feel lonely.. or maybe i do.. it’s just that i couldn’t really sense the reason behind the loneliness itself.. or perhaps i was trying to pretend that i didn’t know?

    yah pokoknya ada periode2 saat g ngerasa kesepian –‘ (kaya PMS aja yah.. LOL)

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: